SocialEngine Blog

SocialEngine is the best way to create a unique community website. Let your friends, fans or customers geek out about anything you want.

v4.1.5 Scheduled For Release

Continuing with our monthly release schedule, version 4.1.5 is scheduled for release this Wednesday.

This version will mostly include bug fixes. TinyMCE was updated (we did not include new features, but updated for compatibility issues with IE9). You’ll be able to find a full list of changes in the changelog.

If you have any questions or concerns, be sure to let us know!

73 Comments

  1. Ben
    Posted May 18, 2011 at 1:53 am | Permalink

    is there an API coming? John made mention of that to my engineer and I a couple of months ago 9that it was coming out in a couple of months.)

  2. Posted May 18, 2011 at 2:10 am | Permalink

    did you fix the error msg..Upload failed: Server returned HTTP-Status #302

  3. Nick S
    Posted May 18, 2011 at 3:35 am | Permalink

    Can't wait..please give me VIP! :)

  4. HIFI
    Posted May 18, 2011 at 5:01 am | Permalink

    looking forward to it!

  5. Jonathan
    Posted May 18, 2011 at 3:04 pm | Permalink

    Can we update from 4.1.3 directly to 4.1.5? Or do we have to do 4.1.4 in between?

    Also, did you all fix the thing that got broken last time, which was when someone posts to a forum, and that post appears on the home page newsfeed, suddenly people were allowed to comment directly on the newsfeed, thus bypassing the forum. THIS IS KILLING OUR FORUMS! Because these comments aren't going to the forum. Forums that used to get hundreds of replies are now getting twenty.

  6. MASSIMILIANO
    Posted May 18, 2011 at 4:07 pm | Permalink

    There is a heavy privacy bug. Using search or video(album,music,ecc,ecc) index page I can see all the items even If the owner set that item just for friends and I am not his friend.
    Is this bug fixed?

  7. Posted May 18, 2011 at 4:15 pm | Permalink

    Will this interfere possibly with any plugins?

  8. Bob
    Posted May 18, 2011 at 5:29 pm | Permalink

    How best can social engine improve on loading speed? I find it slow when hundreds of members use it online.Kindly help.

  9. Posted May 18, 2011 at 5:31 pm | Permalink

    thanks alot for the big work but any news about improving the speed of SE4 all members Complaining about how the scrpit is very slow
    thank you

  10. marcos
    Posted May 18, 2011 at 8:39 pm | Permalink

    Great Job,

    When will your company released the patch?

    More power !

  11. The Gender
    Posted May 18, 2011 at 9:56 pm | Permalink

    Of course we love you for doing this but we are still struggling to get everything updated for 4.1.4.

  12. Daniel
    Posted May 18, 2011 at 10:26 pm | Permalink

    *****Speed . Speed . Speed *****
    **The Need for Speed*****
    Please, work on optimizing SE4 for ******SPEED****
    I have manually optimized mine , by combining most of the javascripts into a single file and serving them.
    But there's still more to be done.
    Thanks for the great job so far :)

  13. Paul
    Posted May 19, 2011 at 3:05 am | Permalink

    since upgrading my main menu has gone anyone else have this issue

  14. HIFI
    Posted May 19, 2011 at 3:49 am | Permalink

    seems that Delete messages isn't working properly. No matter how many times I delete a message it still appears in the update tab (mini navigation menu) Hopefully this is the only issue. But haven't found any other bugs.

  15. Scherer
    Posted May 19, 2011 at 4:32 am | Permalink

    I have found many of us having probs with SE4 when uploading videos and I am not sure if anybody has ever found the reason for this reply : Your video is in queue to be processed – you will be notified when it is ready to be viewed.
    In my case of course the queue does not take to any result, so if anybody has found the solution, please let me know

  16. Shivantha
    Posted May 19, 2011 at 6:39 am | Permalink

    error with Mobile, I get error below when I click member's profile.

    Parse error: syntax error, unexpected ')', expecting ',' or ';' in /home/kmodels/public_html/application/modules/Mobi/widgets/mobi-profile-options/index.tpl on line 29

  17. Chris
    Posted May 19, 2011 at 8:39 am | Permalink

    IE is still not showing up those "Add Music, Link, Videos Photo" functionality when one composes a new message or reply to someone. FF and Chrome are fine. IE is still the dominant browser so I am disappointed such useful features are not showing up, more so since I had submitted this bug about 3 weeks ago.

  18. Chris
    Posted May 19, 2011 at 12:35 pm | Permalink

    Will the changelog be posted?

  19. Chris
    Posted May 19, 2011 at 5:59 pm | Permalink

    I have no idea why the code on line 29 of /public_html/application/modules/Mobi/widgets/mobi-profile-options/index.tpl doesn't work. The equivalent long-hand version of the same code works fine:

    <li<?php if ($attribs['active'] != false){ echo ' class="active"';}?>>

  20. Dan
    Posted May 19, 2011 at 6:37 pm | Permalink

    Yes more speed for SE4 please!!!

    Also please make it possible to add different Zip-Codes other then only numbers. In my country we use numbers and letters for Zip-Codes but the system is not accept this.

    Thks

  21. Jung
    Posted May 19, 2011 at 9:57 pm | Permalink

    @Chris and Shivantha Thanks for letting us know of the mobile bug. We just patched it and uploaded Mobi v 4.1.5p1.

    We now include a link to the changelog in the client download page. The direct link to the changelog is this:
    http://www.socialengine.net/attachments/blog/changelog415.html

  22. Matthew
    Posted May 20, 2011 at 12:47 am | Permalink

    Im in 4.13 b/c of all the bugs im hearing from 4.14 and 5….

    IS anyone having problems changing some of the language in the manager? Many times some things are not editable…. let me know thanks!

  23. Przemyslaw
    Posted May 20, 2011 at 9:40 am | Permalink

    I've got problem after update. Layout editor (Member home page) doesn't work

  24. Michael
    Posted May 20, 2011 at 1:04 pm | Permalink

    Will this fix the style problem for comments on wall posts?

    Will it fix the bug for clicking report on a forum post when not signed in that brings up the modal window to sign in, but then clicking on forgot password or sign up opens the whole website in that modal popup?

    Will there be any speed improvements?

    Will the forum be getting more functionality?

    Why do we get errors of trying to look for the mobile plugin when we don't even have the mobile plugin?
    "2011-05-20T11:06:16+00:00 WARN (4): [2] include_once(Mobi/Api/Core.php) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory (/var/www/xxxxxxxx/data/www/xxxxxx/xxxxxx/application/libraries/Engine/Loader.php) [120]"

  25. Lucio
    Posted May 20, 2011 at 6:17 pm | Permalink

    I really need Facebook Integration with Oauth 2.0. Can you do it, or can you tell me a plugin that support this new oauth 2.0? thanks

  26. Posted May 20, 2011 at 9:12 pm | Permalink

    can you guys shed some light on this? It's irritating. Not using payment gateways..

    http://se4.me/forums/topic/532/members-automatically-disabled-w/view/page/2

  27. Posted May 21, 2011 at 1:26 am | Permalink

    *****Speed . Speed . Speed *****
    When is this becoming a MUST-HAVE PRIORITY ?
    20 seconds to load the front page is very poor (and I'm on VPS!)

    Also – when is the video upload bug going to be fixed?
    "Your video is in queue to be processed – you will be notified when it is ready to be viewed."

  28. Posted May 21, 2011 at 2:19 am | Permalink

    Guys if the sites goes slow there must to be a reason, that is not to attribute to se script…have you try the Webligo demo site? Is fast enough…very good! Please Jung or Charlotte can you tell us the server dettails of demo test? And you use apc or memcache?

  29. John
    Posted May 21, 2011 at 3:48 pm | Permalink

    Please focus on speed optimization. SE4 is SLOWER than SE3…

    Say you “like” someone’s post and then comment on it. You’ll have 2 notifications about it and have to check both of them to clear them. Plus the notifications are rather slow. Now visit someone’s profile and send them a friend request. The page “reloads” when it doesn’t have to due to AJAX being present. SE3.x has this already working so that the profile page doesn’t need reloaded when a friend request is sent. The same thing goes with posting a comment. The other bit is that it loads rather slowly on even fast connections.

  30. HIFI
    Posted May 21, 2011 at 5:16 pm | Permalink

    Jung, or SE4 team, is there a reason why we can't delete messages now? Or could this just be my version? I do now realize that a lot of our issues are with 3rd Party plugins that changes our database. But this one got me confused. Thanks team.

  31. Posted May 22, 2011 at 8:40 am | Permalink

    I have a few suggestions. One is to make things you post on other social networks post to your own installed social network's wall.

    Sync with twitter.

    Make the status update form fully android compatible.

    Allow photo uploads using android browser.

    Allow permanent posting to your associated social network and/or let your post already have post to twitter selected.

    Allow tom friend adding mod capabilities from within the control panel for admins.

    I would love to see other popular mods implemented into the features. They're not hard to find.

    I would also like to be able to upload my old databases for me to be able to pull my old members instead of having to sync up to a preinstalled version when that is not always possible, and if you think about it, it's kind of redundant to make us do that anyways. Also to make the option easier to find. I am searching for the option and I cannot even find it anymore.

    Allow uploads of website icons along with the header descriptions and keywords you already allow, and also for default photos to be associated with our site, for example, when I have links posted on facebook I want it to show a certain logo picture.

    I would like to see those features within the admin section.

    I am on a trial and thinking about buying the full version once the trial is up, but this will for sure make me to want to buy the full version if you can press out these features.

    Thanks for considering my suggestions. I anticipate seeing these features available in a future version. I will gladly suggest more as I think of them. Thank you and have a great experience. 😉

    Best regards,
    -Chance Trahan

    http://nnja.in

  32. rony
    Posted May 22, 2011 at 2:26 pm | Permalink

    Dear SE Team,
    all the updates are great but i think the greatest Update you could best offer to all the members is the speed of SE.
    i have a dedicated server with high speed but SE is the only slow application running so far.

    I Vote 100% for a speed patch for SE.
    i know its a hard task but trust me everyone will love it the most.

  33. HIFI
    Posted May 22, 2011 at 5:48 pm | Permalink

    new error: Ads Campaign > Edit Advertisement – <a href=''http://www.yahoo.com"><img src='/public/user/eb/00eb_352f.png?c=d871

    The ad shows up, however the link is not working correctly. It goes to home page of the website instead of the specified page.

  34. MIMO NETWORKS S.L B55115521
    Posted May 23, 2011 at 7:00 pm | Permalink

    Hi,

    We do agree to the speed coments made. usability is a must and speed plays a key part in it.

    In addition to any changes you can do, i guess a white paper on best practices, recomended hard specs table based on diferent functionality used and users volume… this should not take long and i guess arvixe or someone else could help you getting that done in no time, whilst working on script stuff.

    Well, just an idea.

    Keep up the good work!

  35. Alex S. B
    Posted May 23, 2011 at 8:42 pm | Permalink

    Yes, I agree with Salon S. That't a good ideea !

  36. Jonathan
    Posted May 23, 2011 at 8:56 pm | Permalink

    I wanted to share with you a message one of my users just sent me. I'm sending it because it represents concisely what many other users constantly complain about. PLEASE try to address these issues SOON!!! They're killing my site! They annoy users greatly and you know what an annoyed user is? A former user! So please help!

    1 – A comment made on a forum or blog is posted on the main page. If someone comments on it on the main page, I am notified through “UPDATES” but that notification takes me to the forum or blog yet the comment is on the main page posting. This should to be corrected to take me to where the comment actually is.

    And the comment replies to forums and blogs on the main page should be posted back to the actual forum or blog so everyone who is engaged in the conversation will see it. The comments are all over the place now. And I won't even start on the convoluted way the blog replies only show 10 and you constantly have to scroll through starting at the beginning to get to the end after you post a reply. Really annoying.

    2 – When I go to “UPDATES” and click on a link that takes me to a forum or blog comment, it takes me to the beginning of the forum or blog, instead of to where the comment actually is. This should to be corrected to take me to where the comment is.

    3 – If a web-site link happens to land hidden under the “more” button, when the more button is clicked on, I am taken to the link and cannot see the rest of the comment. This should be fixed so that the unseen link does not override the more button.

    4 – It seems the “block” option only keeps the one who is blocked from seeing my profile page. But they can see all my posts around the site and I can see theirs! I don't want to see theirs! And I don't want them to see mine. How come if I block someone they are not blocked from seeing my postings or from commenting on it? Can the blocking be beefed up?

  37. Stars
    Posted May 23, 2011 at 8:58 pm | Permalink

    The speed is the biggest issue of SE when a site have good traffic.

    I suggest SE Team to improve SQL Queries and Minify JS and CSS. Hope you will consider it bcos it will be the biggest demand of All SE based social networks owners in near future when their sites get good traffic.

  38. Posted May 24, 2011 at 9:00 am | Permalink

    I normally will just read and not saying anything. Tonight i have something to say. I for one am 110% satisfied with this $250 out of the box social network + free upgrades. It has brought my dream to life! Since we, i mean i, i mean we……..I can not afford to have a social network developed from scratch to my hearts content, ahem, My next best option is to leave it to the good people at SE to hopefully market/release the cool upgrades before social networks become uncool., like pogs. Besides bugs, Most of what people ask for is available through 3rd party developers. Quit being cheap ;). Lastly, "SE team for the love of god slow down the monthly releases to a few months." – This is from a developer, verbatim. I don't care as i don't have to make the fixes (haha) & your plugin updating process in the admin panel is such a breeze (kudos to that). Not hatin just statin. u know… ok goodnight.

  39. Jaime
    Posted May 24, 2011 at 9:19 pm | Permalink

    Are you implementing more privacy setting for users?? Really neccesary like option to hide birthday at user choice or just hide the year.

    Make Friends only privacy default for users and control from admin page

  40. Posted May 25, 2011 at 5:02 pm | Permalink

    I installed a clean version of this and then notice that teh folders for new users are not organised in anyway as in versions up too V4.1.0, is that a change or is something wrong with teh way the .zip was made…… there is a /user folder but all users are jus stored in it in concurretn numbers and letters before it use arrranged like /user/1000000/100/ adn then a number for each user with all there stuff in it…….. now its jus /user/ and then individual for everything thats uploaded …..is that by design ?

  41. Ian
    Posted May 26, 2011 at 2:50 am | Permalink

    Would love to see two-way connectivity between SE and both Facebook and Twitter.

    Allow us to permit members to always have their actions on Facebook or Twitter also published to their activity feed on the SE site (this way if people choose to use the larger sites, we still benefit from their content on our network and it looks more active)

    Likewise, allow us to give members the option (or to default it and then they can change it) where their actions on the SE site are auto-published to Facebook and Twitter. This gets our SE links out there in front of their friends on much larger networks, giving us a free way to be seen.

    As it stands now, there's too many extra steps for people to share their wall/status updates, forum posts, blog posts, polls, photo albums, etc. to Facebook.

    If there's too many steps, our users won't take them, and thus these features become useless.

  42. Halal
    Posted May 26, 2011 at 11:58 am | Permalink

    SE people I am not sure if you have noticed this bug! If you enable a free subscription plan and set it to only show the plan after signup, new members cannot create an account at all. During the sign up process, they will still be taken to subscription page and are forced to choose a subscription plan before sign up.

    The bad thing is that there is no subscription plan to choose after all because it has been set up to only show up after signup. And if you click on the "Continue" bottom to skip the subscription page, it won't let you go to the next page unless and until you choose a plan (which of course is unavailable).

    I just wish there was a way to disable the subscription module completely.

  43. Posted May 26, 2011 at 4:13 pm | Permalink

    am running V4.1.4 and getting errors when trying to upload music to the site the error from the server log is :—–
    "FastCGI: comm with server "/hsphere/shared/php5/bin/php" aborted: error parsing headers: duplicate header 'Content-Type', referer: http://klassifriends.com/music/create&quot; and the error on the site is :—–
    "{"viewer":{},"viewer_id":1,"status":false,"message":"Invalid upload or file too large"}" …… is anyone else havign this problem or is it only me……

  44. Jung
    Posted May 26, 2011 at 7:11 pm | Permalink

    Thank you for all the suggestions! We are always watching our blog comments, Twitter page (http://twitter.com/#!/socialengine), Facebook fan page (http://www.facebook.com/socialengine) and some of the unofficial forums out there for suggestions and feedbacks. All feature requests are always considered during the release cycle.

    Speed is something we are looking into and hope to address in a future major update. There are some server side optimization that has worked for us. I would recommend installing APC on the server (as long as you are not running suPHP). APC caches the PHP files in their compiled state, so it offers significant performance improvements. Second, please make sure your site is in Production Mode (on the admin home page on the bottom-right). SocialEngine has a fair amount of caching built in, and Development Mode will disable caching.
    
People who are having issues with uploads: Please ensure that the PHP directives upload_max_filesize and post_max_filesize have large enough values to support the maximum allowed file upload size for the files. If the file you are trying to upload are smaller than the designated php directive, please try setting "max_execution_time" to a higher value than 30 seconds. You hosting company should be able to assist you in configuring this.

    @HIFI C. – The error with your advertisement is happening because it looks like you are using two apostrophes instead of one quotation mark in your HTML code. As for the deleting a message issue, it is not a known issue. Please submit a support ticket and we can take a closer look.

    @Chance – Photo uploads with browsers is something many people have been asking for but unfortunately it is a limitation from the mobile browsers. You will need to create an app to allow file uploads.

  45. Michael
    Posted May 26, 2011 at 9:05 pm | Permalink

    Thanks for the update Jung but only one of my questions was answered, can you answer the rest please?

  46. Jung
    Posted May 26, 2011 at 11:25 pm | Permalink

    @Michael – The issues you mentioned are not known issues. You will need to create a support ticket for us to take a closer look. Feel free to also submit bug reports here: http://www.socialengine.net/contact. That is the best channel for submitting bug reports. Thanks!

  47. Elise
    Posted May 27, 2011 at 2:43 am | Permalink

    Would be great if the Javascripts were consolidated this is a big overhead for us. Could just Minify JavaScript.

    Also reducing the amount of HTTP requests of javascripts and external scripts would make a big difference to load times and server load.

  48. Posted May 27, 2011 at 12:13 pm | Permalink

    Any speed improvements there?

  49. MASSIMILIANO
    Posted May 27, 2011 at 4:41 pm | Permalink

    Even my question has not answer….

  50. Michael
    Posted May 27, 2011 at 9:23 pm | Permalink

    Jung – one of the bugs are known about (my first question) let me quote from Charlotte's comment on the "Mobile Debut" blog post.

    Charlotte said on April 15, 2011 09:32 am

    For those of you having trouble with the comment menu being vertical, you need to add this to your theme:

    ul.comments_date > li { display: inline-block; }

    This doesn't fix it. Can it be fixed please since you already knew. I'll report the others

  51. Derrick
    Posted May 28, 2011 at 1:22 am | Permalink

    speed please

  52. philip
    Posted May 28, 2011 at 4:58 pm | Permalink

    was v4.1.5 already release ?

  53. philip
    Posted May 29, 2011 at 9:03 am | Permalink

    just updated from v4.1.4 to v4.1.5 and now alot of problems on the blogs appears like copy and post isnt working anymore ,embedding youtube videos isnt working now too

    i think im gonna switch it back to v4.1.4 which everything was working fine for me is it gonna be a problem updating from v4.1.4 to v4.1.6 when it is release ?

  54. Adolfo
    Posted May 29, 2011 at 7:31 pm | Permalink

    lol Philip, ready the post it "scheduled for release this WEDNESDAY" lol, the post was made may 17th, so it means may 18th(wednesday) it was released.

  55. SHASHWAT
    Posted May 29, 2011 at 8:14 pm | Permalink

    I checked my site (with default theme) on some free online SEO tools. They suggested to use external css style & external file of JavaScript. SE4 is using inline JavaScript & inline css styles which is making site little slow. Speed can also be improved by improving database query.I am not a technical person. Please correct me if i am wrong.

  56. Paul
    Posted May 30, 2011 at 10:37 am | Permalink

    Saying that improving Speed is going to be a major update automatically moves it further away for us all doesn't it? The entire forum thread here is asking for speed improvements…how about moving it to the top of the list, and keeping your users happy? Please, make it 4.1.6 we're all happy to wait 2 months instead just to see it happen.

  57. Milton
    Posted May 30, 2011 at 2:31 pm | Permalink

    It could be best for SE to release these updates every other month. By the time one version is working the way it should another version is released. The new released version is not any better than the previous one but more bugs and fixes. I understand the SE team is eager to keep the updates coming but for site admins it is a headache to update third party plug ins. If all the plug ins were SE 's that could be a different story. I would to see and I am sure others want to see a release every other month. I would like to see more features with the SE core files similar to some great features that were incorporated in SE v3 such as a more button on the main menu bar, capability to resend verification e-mail to users that have not yet verified. These seem to come from third parties and many more. These are very essential for the platform.

  58. michael
    Posted May 30, 2011 at 2:58 pm | Permalink

    I just tried the platform i am satisfied. I haven't noticed anything really. I think if you tweak your site right and test modules and read reviews everything should be alright. I am useing version 4.1.5 if it's true it's slow I would love to see that improved. At this point I don't know if it's true since I am still in developement. I know other platforms use speed in the templates and advertisements. And any update that may silence compeditors is recomended. Here is a compeditor platform and developer braging on speed.
    http://www.boonex.com/m/Atiki_Template_for_Dolphin_7_Final_Release

    I at this point don't know if social engine is slow. Can't say I just know I read allot and it apears other platforms rave about their speed. I don't like the sighn up process. I don't want to purchase 100 mods for the site to customize it. I tried several platforms each time i install several mods no matter the platform it has crashed. i can say social engine is the first to be not that bugy. I'm still in the developement stage though. they all have bugs. anyone who tells you a social platform doesn't have bugs is selling pie in the sky.

  59. Ward
    Posted May 31, 2011 at 2:46 pm | Permalink

    With Facebook and now Foursquare leading the social *networking* arena, it shouldn't be that difficult to understand the importance of Searching (auto-suggest), Navigating (Ajax) and Networking (Geo location) … Next month is June and another year half way over. Can we get back to basic core / UI upgrades and fix the bugs along the way?

  60. Ian
    Posted May 31, 2011 at 4:12 pm | Permalink

    Still on 4.1.4 at the moment and have a question regarding ad campaign impression numbers.

    Our site has seen 500,000 impressions in the month of May. But one of our ad zones that appears across all site pages (except the homepage where people sign-up or login) and that ad zone is only reporting around 10K impressions.

    Since it's on all other pages of our site, it doesn't add up to me, the numbers of impressions are way off from when we were on V3 of SE. Any ideas on this?

  61. ward
    Posted June 1, 2011 at 3:48 pm | Permalink

    Advanced Menu System (Drop down Menus) … While Social Engine sales site looks and works great with affiliate programs and resellers programs and all the bells and whistles our own core still needs a lot of work. Being said, can *user interface* design be in the next upgrade? http://www.socialengine.net/customize/mod-page?mod_id=382&mod=Advanced-Menu-System-Dropdown-Menus

  62. philip
    Posted June 2, 2011 at 1:34 pm | Permalink

    my suggestion for upcoming v4.1.6 is to add widget or a page or a module for the links submited and integrate it with the like system that is currently in use right now and categorize into most like today ,this week or overall likes preety much like digg .. i thik that module would sell like donuts if ever that module existed cause i for one will buy that one !

    kindest regards

  63. Alexey
    Posted June 3, 2011 at 5:50 am | Permalink

    Can you fix crop functions (I mean MooLasso)?? It's awfull! The quality of cropped pictures is nasty! Besides, there're lots of troubles in source code! We're fixing this Lasso for about a month, but every time appears new problems! Please fix it for us, for all clients of SE4!

    P.S.: Example. It's your's code. Why do you reduce the height and width of thumbnails in 0.1? The image becomes blurry. we can not understand your logic.

    $image->open($pName)
    ->resample($x+.1, $y+.1, $w-.1, $h-.1, 48, 48)
    ->write($iName)
    ->destroy();

    Thank you!

  64. Ian
    Posted June 3, 2011 at 11:22 am | Permalink

    Also, when can we expect to see the forums have a "unread posts" and "mark all posts as read" feature?

    Our members are clamoring for this because it's too cumbersome to use the forums otherwise.

  65. Chris
    Posted June 4, 2011 at 9:23 am | Permalink

    I agree with Ward. I find the all-important Search function very primitive. It is unreliable and not working most of the time, can only search first name and must in full some more, won't allow partial. Even then, it's not accurate some times. I can't find any 3rd party mod for a superior search functionality. This must be in high demand if someone can come out with a decent one.

  66. HIFI
    Posted June 10, 2011 at 3:02 am | Permalink

    @Jung – well you correct about the advertisement bit. But I have thouroughly went through the update. Then I created a new install. The error with deleting messages is well known since 4.1.4 ( http://se4.me/forums/topic/687/fatal-error-when-deleting-a-mess/view/page/1 )

    Also there is something wrong with the Manage members by which I have a work around (www/admin/user/manage) – when we click on the xx members found 1 | 2 | 3 | 4 | Next >> the members list go blank. The work around is to click on ID or Display Name or Username first, then click the 1,2,3,4, or Next buttons.

    The other issue is with the Spam and Banning>Login History. Once you clear the History, it doesn't track the logins or failed attempts anymore.

    Correct me if I'm wrong. But I completely did a Fresh Install with the same issues.

    Thanks.

  67. Global
    Posted June 11, 2011 at 4:33 pm | Permalink

    can someone update us on when this will be released? I am holding up development waiting for the release….

  68. Posted June 11, 2011 at 9:04 pm | Permalink

    I am having a lot of the same problems as far as videos not uploading and really getting complaints about the search options. Does anyone else have the problem that if you click to view members online it only shows the admin profile?

  69. Charlotte
    Posted June 12, 2011 at 8:28 pm | Permalink

    @Global Media – This release has been out for a few weeks now. You can download it from the client area.

  70. ilani
    Posted June 13, 2011 at 2:27 am | Permalink

    For me – what is missing more than anything.
    I will be happy very much if you can add sub ​​categories for blogs, groups, events, ..
    Is there a programmer would be willing to work on it?

  71. Paul
    Posted June 13, 2011 at 6:07 am | Permalink

    since we have done the updates to 4.15 our albums plugin doesnt allow for ajax uploads of images anyone else have this issue? also sanity check doesnt work in admin, and ill agree with ward the search is a pain atm needs work done it. social networks are all about connections and you cannot easily connect with the current search

  72. Bunmi
    Posted June 15, 2011 at 4:23 pm | Permalink

    how soon are we having the next release please?
    i am holding out for the very next, hoping that a handful of these issues raised would be fixed thereon

    Bunmi

  73. Michael
    Posted June 16, 2011 at 12:53 pm | Permalink

    After a reinstall starting all new with 4.1.5, I can't edit the Header in the layout manager and when I go to add my plugins, I have to sign in again? And after the install it signs me out. Weird, I hope the new release fixes this.
    I wish for more news on the big release. :)

Post a Comment

Your email is kept private. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>